Neděle 29. září 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Česká republika

Profesionální hasiči z Hořic a dobrovolní hasiči z Miletína byli v jednu hodinu odpoledne přivoláni k požáru osobního vozidla na zahradě u rodinného domu v Úhlejově. Řidička auta zastavila během jízdy kvůli technické závadě. Když se rodinný příslušník, který vozidlo odtáhl na zahradu k domu, pokusil nastartovat, došlo k požáru.

Osobní auto Škoda Felicia bylo během chvíle v plamenech. Hasiči dostali požár pod kontrolu za patnáct minut od ohlášení a uhasili před půl druhou odpoledne. Plameny vozidlo zcela zničily a způsobily škodu 20 tisíc korun. Příčinou vzniku požáru byla technická závada. Při požáru nebyl nikdo zraněn.

Za Novou Hospodou ve směru na Planou osobní auto sjelo do protisměru, narazilo do břehu za příkopem, několikrát se převrátilo přes střechu a zůstalo ležet na předním skle a kapotě. Zraněného řidiče v vozidla vyprostili svědkové nehody, ZZS ho odvezla na vyšetření do nemocnice.

U vozidla nebylo vzhledem k jeho poloze odpojit AKU. Provozní kapaliny neunikly, vozidlo nepřekáželo silničnímu provozu. Po dohodě s policií se jednotka z PS Tachov vrátila zpět na základnu.