Čtvrtek 4. července 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidička navštívila berounské hasiče, zachránili ji život

Dnes 1. 12. 2014 jsme byli na naší stanici v Berouně svědky velmi příjemné a zároveň neobvyklé události. S poděkováním se u nás na kus řeči zastavila řidička, kterou naši hasiči (PS Beroun, Hořovice – směna B) spolu s kolegy z HZS SŽDC Praha a Plzeň a náhodně projíždějícími vojáky druhé roty Čestné stráže, Posádkové velitelství Praha, vyprošťovali z vraku osobního automobilu zaklíněného pod osobním vlakem.

Dopravní nehoda se stala dne 15. 10. 2014 na železničním přejezdu v Lochovicích. Zraněnou řidičku hasiči po hodině a půl vyprošťování předali lékařům z LZS.

Přečtěte siHasiči po střetu vlaku s osobním vozem v Lochovicích hodinu a půl vyprošťovali zraněnou osobu několika sadami nástrojů

Řidička, dnes již v domácím ošetření a bohudík bez trvalých následků se spolu se svým manželem zastavila na hasičárně poděkovat za vyproštění.

Za hasiče jsme jí popřáli k jejím druhým narozeninám mnoho zdraví, štěstí a také odvahu do dalších kilometrů za volantem. Také jsme jí pogratulovali k jejímu mimořádně schopnému andělu strážnému.

mjr. Ing. Milan Provazník
Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje
územní odbor Beroun
Sdílet