Pátek 6. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pro řidičku osobáku letěl na Mostecko vrtulník, dostala s vozidlem smyk a skončila mimo silnici

Teprve devatenáctiletá řidička musela být s poraněním transportována do ústecké nemocnice vrtulníkem letecké záchranné služby, poté co s osobním automobilem po smyku vylétla ze silnice, narazila do stromu a poté se vozidlo několikrát přetočilo na střechu a zůstalo na boku.

K vážné dopravní nehodě došlo v úterý dopoledne u Čepiroh na silnici vedoucí k lesoparku Hrabák v ulici U Lesíka, kdy dosud z nezjištěných příčin po projetí zatáčky dostala mladá řidička smyk a havarovala. V době nehody spolu s ní ve voze cestovali další dva lidé. Jako zázrakem se nikomu dalšímu nic vážného naštěstí nestalo.

Jako první u nehody zasahovali policisté z mostecké hlídkové služby. Po dobu vyšetřování dopravní nehody policisté silnici v obou směrech uzavřeli i vzhledem k přistávání a vzletu vrtulníku. Vzhledem k charakteru poranění rozhodl lékař o přivolání vrtulníku, který mladou dívku transportoval do nemocnice v Ústí nad Labem. Ostatní účastníky záchranná služba ošetřila na místě a poté převezla sanitkou do mostecké nemocnice.

Na místě zasahovala také profesionální jednotka mosteckých hasičů, která odpojila baterii havarovaného vraku auta a poté pomohla záchranné službě s transportem zraněné řidičky do vrtulníku a odtahové službě hasiči pomohli vrátit auto zpět na kola.

Podle mostecké policejní mluvčí Ludmily Světlákové nehodu i její příčiny zatím dopravní policisté stále vyšetřují.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet