Neděle 8. září 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidička skončila i s malým dítětem v nemocnici po nehodě u Českých Zlatníků

Na střeše skončila ve středu odpoledne mladá řidička s osobním automobilem Škoda Octavia, poté co z dosud nezjištěných příčin vylétla z vozovky a sjela po srázu do pole. Nehoda se udála na hlavním silničním tahu z Bíliny na Most u Českých Zlatníků. V nemocnici skončila ona i její malé dítě.

Karambol sledovala doslova v přímém přenosu hlídka mosteckých dopravních policistů, která ve služebním autě v civilním provedení jela před řidičkou. Ta jejich policejní automobil dokonce předjela a poté pravděpodobně po smyku havarovala do pole.

V automobilu na střeše spolu s řidičkou cestovalo i její malé dítě a pes. Ten po nehodě z havarovaného vozu utekl a hledali ho přivolaní policisté i hasiči. Žena i její dítě naštěstí z vážně vyhlížející nehody vyvázly bez vážného zranění. Oba však byli převezeni záchrannou službou do mostecké nemocnice.

Na místě zasahovala také jednotka profesionálních hasičů z Bíliny. Hasiči z Mostu byli totiž posléze odvoláni zpět na stanici. Velitel zásahu Daniel Zima z HZS Bílina uvedl, že jednotka poté pomohla dostat automobil zpět na kola.

JV PRESS / Jan Vraný – www.jvpress.cz
Sdílet