Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ve Zlíně slyšeli svědci po průjezdu vozidla silnou ránu, automobil skončil na boku mezi stromy

Dnes brzy ráno kontaktoval oznamovatel krajské operační středisko hasičů s informací o možné nehodě osobního automobilu ve Zlíně na cestě od ulice Fryštácká směrem na Jižní Svahy. Podle jeho informací byla po průjezdu vozidla slyšet silná rána.

Na místo byla okamžitě vyslána jednotka profesionálních hasičů z centrální stanice Zlín, která na místo dorazila do šesti minut. Jak bylo zjištěno, došlo zde k havárii osobního automobilu Mitsubishi Lancer Evo IX, které narazilo do svodidel a skončilo na boku mezi stromy.

Řidiče, který ve vozidle cestoval sám, nebylo nutné vyprošťovat. Po příjezdu zdravotnické záchranné služby byl řidič odvezen na další ošetření do nemocnice.

Hasiči provedli protipožární zabezpečení vozidla a nasvícení místa události pro policii. Po kontrole bylo zjištěno, že nedošlo k žádnému úniku provozních kapalin. Po zadokumentování nehody policií provedli hasiči převrácení vozu zpět na kola. Vzhledem k tomu, že nehrozilo další nebezpečí a vozidlo nebránilo průjezdu komunikací, odtah vozu si zajistil majitel.

Po předání místa události se hasiči ve 2:32 hodin vrátili zpět na svou základnu.

Pavel Řezníček
HZS Zlínského kraje
Sdílet