Pondělí 30. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda vlaku s kamionem

K závažné dopravní nehodě došlo krátce před 20. hod. v Hroznětíně na Karlovarsku. Na nechráněném železničním přejezdu vjel řidič nákladního automobilu IVECO s návěsem pod projíždějící osobní motorový vlak.aktualizace 9.7.16:45 – přidány fotky

K závažné dopravní nehodě došlo krátce před 20. hod. v Hroznětíně na Karlovarsku. Na nechráněném železničním přejezdu vjel řidič nákladního automobilu IVECO s návěsem pod projíždějící osobní motorový vlak.

Na místo vyjeli se 4 zásahovými vozy hasiči ze stanice Karlovy Vary, Ostrov a podnikoví hasiči ČD z Chebu. Zraněno bylo 5 lidí včetně řidiče nákladního automobilu a posádky motorového vlaku, která se nacházela v kabině. O nehodě byla vyrozuměna také Inspekce ČD. Hasiči vyprostili posádku z kabiny vlaku a zraněné předali zdravotníkům. Pro zraněného strojvedoucího byl vyslán vrtulník. Poté hasiči osvětlovali místo nehody. Silnice byla v místě nehody uzavřena a byla vyznačena objízdná trasa. Na místo události přijela těžká vyprošťovací technika ČD a odtahová služba. Z kamionu ani z vlaku neunikaly žádné provozní kapaliny. Krátce před druhou hod. se hasiči začali postupně vracet na stanice.

mjr.PhDr. František Petr
tiskový mluvčí
HZS Karlovarského kraje

foto JSDH Ostrov nad Ohří

Podle serveru tn.cz strojvedoucí svým zraněním v nemocnici podlehl.

-wob-

Sdílet