Neděle 29. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Žena za volantem měla na Domažlicku náhlou slabost, vjela do protisměru a byla odražena na protijedoucí vozidlo

K dopravní nehodě na silnici I. třídy č. 22 v katastru obce Zahořany mezi obcemi Domažlice a Kdyně došlo dne 13. května 2016 v 09:40 hodin. Šestapadesátiletá řidička osobního automobilu tovární značky Škoda Fabia jedoucí ve směru od obce Kdyně na obec Domažlice měla náhlou slabost, vjela do protisměru a následně narazila do svodidel, od kterých byla odražena.

Po odrazu narazila do zadní části vozidla Peugeot 306 šestašede­sátiletého řidiče, který jel ve směru od obce Domažlice na obec Kdyně. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky. Požití alkoholu u obou řidičů policisté vyloučili dechovými zkouškami.

Na místo vyjeli hasiči z Domažlic, zabezpečili místo nehody a opatřili vozidla proti požáru. Komunikace byla po dobu policejního vyšetřování uzavřena.

HZS Plzeňského kraje

Škoda na vozidle Peugeot 306 byla vyčíslena na 18 tisíc korun, na vozidle Škoda Fabia vznikla škoda ve výši 30 tisíc korun a na svodidlech škoda 32 tisíce korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

por. Mgr. Dagmar Brožová
Policie ČR
Sdílet