Neděle 29. září 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tragická dopravní nehoda uzavřela dálnici

ILUSTRAČNÍ FOTO
Jeden člověk zemřel a dalších šest lidí bylo dnes 22. 9. 2008 v noci zraněno při dopravní nehodě na 195. kilometru dálnice D1 v Brně. V místě zúžení dálnice se čelně střetla vozidla VW Passat a Opel Astra. Ve zdemolovaném volkswagenu zemřel 43letý řidič. Zraněny byly dvě ženy ve věku 40 a 19 let a čtyři muži ve věku 40, 49, 24 a 20 let.

Jeden člověk zemřel a dalších šest lidí bylo dnes v noci zraněno při dopravní nehodě na 195. kilometru dálnice D1 v Brně.

V místě zúžení dálnice se čelně střetla vozidla VW Passat a Opel Astra. Ve zdemolovaném volkswagenu zemřel 43letý řidič. Zraněny byly dvě ženy ve věku 40 a 19 let a čtyři muži ve věku 40, 49, 24 a 20 let.

Nehodu operačnímu středisku HZS ohlásili v 1.09 hodin policisté. Na místě zasahovala jednotka hasičů ze stanice v Lidické ulici. Hasiči udělali na vozidlech protipožární opatření a sorbentem na vozovce zasypali uniklé provozní kapaliny. Po vyšetření a zadokumentování nehody policisty pak hasiči z vraku volkswagenu vyprostili tělo řidiče.

Po dobu šetření a odstraňování následků nehody byla dálnice D1 na více než tři hodiny uzavřena a policisté odkláněli dopravu.

por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí HZS Jihomoravského kraje

-kaw- 

Sdílet