Úterý 1. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požární bezpečnost otevřela v Plzni novou pobočku, v polovině června dostanou nakupující 10% slevu

Společnost Požární bezpečnost s.r.o. tímto srdečně zve všechny dobrovolné i profesionální hasiče z Plzeňského kraje na návštěvu naší nově otevřené hasičské prodejny v Plzni, v areálu firmy ELFETEX na adrese Hřbitovní 1463/31b, 312 00 Plzeň 4 – Doubravka.

Na této adrese naleznete naši novou prodejnu s většími skladovými prostory, většími zásobami a zejména jsme pro Vás rozšířili sortiment a nově i otevírací dobu na pět dní v týdnu od pondělí do pátku.

Naše společnost v minulém roce oslavila výročí deseti let od svého založení a díky desetiletému výročí fungování společnosti na českém trhu a naší nové, již deváté prodejně, jsme se právě pro sbory v Plzeňském kraji rozhodli připravit jedinečnou akci.

V deseti dnech od 13. do 23. června 2016 od nás dostanete na naší nové plzeňské prodejně slevu 10 % na všechno hasičské zboží. Zároveň, všichni návštěvníci od nás na prodejně obdrží jako pozornost hodnotný „hasičský“ dárek.

A pro všechny návštěvníky jsme přichystali slosování o hodnotný dar pro Váš sbor – obrovský slunečník na Vaše akce v hodnotě 10.000,– Kč. Stačí se do slosování přihlásit vyplněním anketního lístku, který bude k dispozici na prodejně ve dnech od 13. do 23. června 2016.

Pro všechny, kteří to mají na naši plzeňskou prodejnu delší cestu, budeme mít výjimečně otevřeno i v sobotu 18. června od 8:00 do 15:00.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Požární bezpečnost s.r.o.
Sdílet