Čtvrtek 4. července 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Společnost STIMAX International připravila velké slevy na přilby Gallet a dýchací přístroje od MSA SAFETY

Ve spolupráci s MSA SAFETY připravila firma STIMAX akci zaměřenou především na dobrovolné hasiče registrované na území ČR. Lze ji ale aplikovat i na HZS či HZSP, kde je možné domluvit individuální nabídku.

Do akce jsou připraveny dvě konfigurace přilby Gallet F1SF ve fotoluminiscenční a žluté fluorescenční barvě, se zlatým obličejovým štítem, ochrannými brýlemi, západkovým upínacím systémem, koženou vnitřní výstrojí a alu/nomex zátylníkem.

Jde tedy o klasiku používanou HZS ČR, navíc za zvýhodněných podmínek v závislosti na počtu objednávaných přileb jednotlivými sbory.

Při objednávce 1 kusu je stanovena akční cena 9.990 Kč včetně DPH

Při objednávce nad 40 kusů je možné vyjednat slevu až na cenu 7.990 Kč včetně DPH

Všechny objemy mezi tímto množstvím jsou na individuální dohodě.

Dobré ceny je ale možné vyjednat již od objednávky osmi kusů.

Další zajímavou akcí je sleva na přetlakové dýchací přístroje MSA SAFETY. Kdo si objedná přístroje do konce roku za zvýhodněných podmínek, obdrží od firmy STIMAX poukázku na přilbu Gallet F1SF ve výše zmiňovaných konfiguracích se slevou 50%.

Platnost poukázky je do 31. 12. 2016. Kromě toho, že si sbory pořídí kvalitní dýchací techniku, výrazně ušetří i na nových přilbách.

Příjemný bonus je připraven pro prvních 33 odběratelů, kteří obdrží tašku na zásahovou výstroj 1200D, kterou jsme pro vás testovali v roce 2015. Taška v hodnotě 1990 Kč je zdarma na jeden celkový odběr.

Dýchací přístroje jsou v akci připraveny ve čtyřech variantách i s kombinací maska-lahev, tedy celkem 16 různých variant. Detaily naleznete přímo na webu společnosti STIMAX.

  • nosič AirGO s popruhy Mix (4 varianty – maska kříž, maska kandahár, OTL, KTL)
  • nosič AirGO s popruhy Pro (stejné 4 varianty masek/lahví)
  • nosič AirMaXX s popruhy MaXX (stejné 4 varianty masek/lahví)
  • nosič AirMaXX s popruhy eXXtreme (stejné 4 varianty masek/lahví)

Ceny se pohybují od 35.990 Kč vč. DPH až po 58.490 Kč vč. DPH za nejdražší variantu. Akce je platná výhradně pro konečné zákazníky, tedy JPO registrované na území ČR.


Poslední zajímavou akcí je základní představení přileb Schuberth F220 a F300, které jsou v současné době nabízeny za zaváděcí ceny. U nových přileb F300 je k dispozici několik kusů pro zapůjčení k otestování. Princip zapůjčení je stanoven na 14denní cyklus oproti vratné záloze. V případě zájmu vám detaily upřesní přímo zaměstnanci společnosti STIMAX.

Akce je platná do 30.09.2016. V pří­padě většího zájmu bude o dva měsíce prodloužena.

Sdílet