Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požár zničil přívěs kamionu

K požáru přívěsu nákladního automobilu vyjížděli hasiči k obci Kařez na Rokycansku v úterý 18. listopadu 2008 šest minut po čtvrté hodině ráno. Nákladní automobil převážející papírové kartony se nacházel asi dva km před obcí Kařez na staré silnici. Přívěs vozidla byl požárem zasažen v plném rozsahu.

K požáru přívěsu nákladního automobilu vyjížděli hasiči k obci Kařez na Rokycansku v úterý 18. listopadu 2008 šest minut po čtvrté hodině ráno. Nákladní automobil převážející papírové kartony se nacházel asi dva km před obcí Kařez na staré silnici. Přívěs vozidla byl požárem zasažen v plném rozsahu.<o:p>
</o:p>

Po uhašení požáru začali hasiči s rozebíráním návěsu a na místo byl vyžádán kontejner na naložení nákladu. Silnice byla po dobu prací zcela uzavřena. Na místo také dorazila technika od SÚS, aby bylo možné přeložit náklad. V 6.19 hodin bylo rozhodnuto, že na místě zůstanou dobrovolné jednotky, které budou dohašovat náklad při překládání. V 7.10 hodin byl vrak automobilu odtažen a požářiště uklizeno. Škoda byla předběžně vyčíslena na 500 tisíc korun na vleku a nákladu. Pravděpodobnou příčinou požáru byla technická závada na kole vleku.
<o:p> </o:p>

Zasahující jednotky:
HZS Rokycany
SDH Zbiroh
SDH Mýto<o:p></o:p>

Info: por. Mgr. Alena Marešová
tisková mluvčí
HZS Plzeňského kraje
<o:p>
</o:p>

-wap-<o:p></o:p>

Sdílet