Čtvrtek 4. července 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Do třetice všeho dobrého, aneb je tu další sleva na nehořlavé funkční prádlo CleverTex®

Český výrobce nehořlavého funkčního prádla CleverTex® přichystal již tradiční podzimní kampaň s názvem „Dobrá nabídka pro dobráky“. Oblíkněte sebe i své parťáky s jedinečnou slevou a využijte i potisk logem zdarma. Letos si nenechte ujít akční nabídku prádla PROKOP, ARTUR i ROLAND.

Sleva 10% na vše + potisk zdarma
Nehořlavé funkční prádlo CleverTex® lze od 1. 10. 2016 do 30. 11. 2016 zakoupit s 10% slevou, přičemž můžete využít i potisku domovenky zdarma. Nabídka se vztahuje na všechny tři typy funkčního prádla a nakupovat můžete již od 1 ks.

Bezpečí, kvalita, komfort
Značka CleverTex lpí na 100% ochraně, pohodlí, ale též na fyziologickém komfortu, to vše je při práci v extrémních podmínkách nesmírně důležité. Nehořlavé spodní prádlo je používáno jako sekundární ochrana pod svrchní zásahový oděv, zamezuje popáleninám a snižuje riziko tepelného šoku a stresu z horka. Prádlo má vyvážený poměr ochranných funkcí, je příjemné na omak, odvádí vlhkost a je prodyšné.

CleverTex® můžete zakoupit v e-shopu výrobce na www.clevertex.cz nebo přímo objednat u paní Černochové na telefonu +420 603 419 775, případně na emailu: cernochova@clevertex.cz

Partnerem této akce jsou i níže uvedené e-shopy a kamenné prodejny. Pokud mezi nimi máte své oblíbené, nic nebrání zakoupit funkční prádlo za stejné ceny i s potiskem u nich:


Podpora
Naše společnost pravidelně podporuje mistrovství České republiky v Požárním sportu, Český pohár TFA, ale i hasičské soutěže na regionální a místní úrovni. Barvy CleverTexu též reprezentuje několikanásobný mistr světa a Evropy v TFA – Lukáš Novák

Novinka CleverTex
Novinkou pro tento rok je nehořlavé spodní prádlo Viktor, které je zároveň antistatické. Díky plošné hmotnosti 190 g/m2 působí lehkým dojmem a je příjemné na omak. Materiál zajišťuje odvod tělesné vlhkosti, je prodyšný a svoji pružností při zachování ochranné funkce zvyšuje pocit pohodlí.  

Za tým CleverTex: Klára Švecová, manažerka marketingu.

 
Placená inzerce


Sdílet
Přiložené soubory
letacek 2016.pdf zobrazit online PDF 53 MB