Pondělí 30. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči předali medaili starostovi obce Hodějice, aktivně se zapojil do záchranných prací po přívalových srážkách

Ředitel HZS Jihomoravského kraje plk. Jiří Pelikán udělil medaili HZS Jihomoravského kraje starostovi obce Hodějice Jiřímu Florianovi za vynikající spolupráci v průběhu řešení jarních přívalových srážek na území obce Hodějice.

Protože se Ing. Jiří Florian nemohl zúčastnit slavnostního předání medaile, které se uskutečnilo 31. 10. 2016 v reprezentačních prostorách vily Löw-Beer v Brně, převzal ji v úterý 13. prosince 2016 z rukou ředitele územního odboru Vyškov plk. Václava Kováře a velitele stanice Slavkov u Brna por. Kamila Jaborníka.

Přečtěte siV Brně se udělovaly medaile k příležitosti státního svátku 28. října

Starosta obce Hodějice Ing. Jiří Florian se velmi intenzivně a aktivně zapojil do záchranných a likvidačních prací v obci po přívalových srážkách 27. 5. 2016.

Díky jeho osobnímu enormnímu nasazení a pomoci při koordinaci nasazených sil a prostředků bylo zajištěno efektivní využití jednotek hasičů na území obce od 27. 5. do 29. 5. 2016.

Přečtěte siHasiči v Jihomoravském kraji likvidovali celou noc následky silné bouřky

Svým osobním přístupem, vysoce nad rámec povinností starosty obce, velmi pozitivně ovlivnil řešení mimořádných událostí na území obce a přispěl tak k zamezení nárůstu škod na majetku občanů stejně tak i k rychlému obnovení bezpečného stavu odtokových systémů na území obce Hodějice.

Sdílet