Neděle 1. září 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Havarované auto na Brněnsku skončilo převrácené na střeše

K dopravní nehodě auta, které skončilo převrácené na střeše, hasiči dnes vyjížděli do Chodské ulice v Brně-Králově Poli. Z hrozivě vyhlížející havárie vyvázla řidička bez zranění. Nehoda byla krajskému operačnímu a informačnímu středisku HZS ohlášena v 8.36 hodin dne 6. 1. 2009.

K dopravní nehodě auta, které skončilo převrácené na střeše, hasiči dnes vyjížděli do Chodské ulice v Brně-Králově Poli. Z hrozivě vyhlížející havárie vyvázla řidička bez zranění.

Nehoda byla krajskému operačnímu a informačnímu středisku HZS ohlášena v 8.36 hodin dne 6. 1. 2009 , k odstranění následků havárie na místě zasahovala jednotka hasičů ze stanice v Lidické ulici. Vozidlo citroen při nehodě ve frekventované ulici narazilo do dalších dvou zaparkovaných aut a převrátilo se. I když k nehodě spolu s hasiči vyjížděli také zdravotníci, třiatřicetiletá řidička kromě šoku neutrpěla žádné zranění.

Hasiči udělali na vozidle protipožární opatření a sorbentem zasypali menší skvrnu vyteklého oleje. Když dopravní policisté nehodu vyšetřili a zadokumentovali, hasiči pomocí automobilového jeřábu a textilních vazáků auto otočili zpět na kola, odstranili z vozovky a komunikaci uklidili.



por. Mgr. Jaroslav Haid, tiskový mluvčí HZS Jihomoravského kraje

-kaw- 

Sdílet