Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pomoc hasičů po dopravní nehodě u Střílek

Dne 12. 1. 2009 v 15:37 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě u Střílek. Na místo vyjely dvě jednotky profesionálních hasičů z Morkovic-Slížan a Uherského Hradiště se dvěma zásahovými vozy.

Dne 12. 1. 2009 v 15:37 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě u Střílek.

Na místo vyjely dvě jednotky profesionálních hasičů z Morkovic-Slížan a Uherského Hradiště se dvěma zásahovými vozy. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na hlavním silničním tahu I/50, u obce Střílky, došlo k dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Mitsubishi a Hyundai.

Na známé a stovkami nehod poznamenané křižovatce u Střílek se po vzájemném střetu dvou osobních aut zranili tři lidé. Všichni tři zranění cestovali v osobním autě zn. Hyundai. Jednalo se o řidiče, jeho manželku a jejich dítě. Všichni byli po prvotním ošetření odvezeni do nemocnice k další nezbytné péči. Jejich babička a řidič druhého vozu neutrpěli žádné zranění.

Hasiči na místě zajistili oba vraky proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Po dobu vyšetřování hasiči osvětlovali místo nehody agregáty. Po zadokumentování nehody hasiči pomohli s odtažením vozů mimo hlavní tah.

Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla částečně omezena průjezdnost v prostoru křižovatky. Doprava byla zcela uvolněna kolem osmnácté hodiny.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje 

-miw-

Sdílet