Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Spolujezdec v Novém Boru náraz nepřežil

K dopravní nehodě osobního vozu zn. Škoda Fabia došlo ve středu 14. ledna 2009 okolo 16. hodiny na komunikaci č. I/9 v Novém Boru. Novoborští dobrovolní hasiči nalezli v místě nehody osobní vůz, který narazil do železného podstavce lampy veřejného osvětlení.

K dopravní nehodě osobního vozu zn. Škoda Fabia došlo ve středu 14. ledna 2009 okolo 16. hodiny na komunikaci č. I/9 v Novém Boru. Novoborští dobrovolní hasiči nalezli v místě nehody osobní vůz, který narazil do železného podstavce lampy veřejného osvětlení a smetl dopravní značení. Řidič vozu utrpěl šok a lehká zranění. Dvaatřicetiletý spolujezdec podlehl na místě následkům zranění ještě před příjezdem zdravotnické záchranné služby a hasičů. Hasiči uklidili uniklý motorový olej a ohlásili správci komunikace, že došlo k poškození veřejného osvětlení. V 17:19 hasiči místo nehody opustili a vrátili se na základnu.

Od začátku letošního roku se již jedná o třetí smrtelnou dopravní nehodu, u které zasahovaly jednotky požární ochrany Libereckého kraje. K první tragické nehodě došlo 1. ledna 2009 v Roztokách u Jilemnice, druhý lidský život vyhasl 9. ledna 2009 při nehodě u Raspenavy.

por. Mgr. Iva Michalíčková
tisková mluvčí
HZS Libereckého kraje

-miw-

Sdílet