Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda dvou osobních vozidel a traktoru

Dne 15. ledna v 9:52 hodin byla na tísňovou linku Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje ohlášena vážná dopravní nehoda dvou osobních vozidel a traktoru před obcí Slabce na Rakovnicku.

Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Rakovník s jedním zásahovým automobilem.

Řidič vozidla značky Citroen zapadl se svým vozem do strouhy. Proto si zavolal na pomoc traktor, který měl vozidlo ze strouhy vytáhnout. Během vytahování však do traktoru narazil řidič druhého osobního vozidla značky Citroen C2. Vozidlo skončilo zdemolované ve strouze, jeho řidič utrpěl těžká zranění.

Nehoda se stala cca 2km před obcí Slabce. Po příjezdu hasičů na místo události bylo zjištěno, že došlo k dopravní nehodě dvou osobních automobilů a traktoru. Řidič osobního vozidla byl vyproštěn před příjezdem zásahové jednotky hasičů. Hasiči poskytli zraněné osobě předlékařskou pomoc a muže předali do péče záchranné služby. Posádka záchránařů muže převezla do rakovnické nemocnice.

Hasiči provedli protipožární opatření a uvolnili vozovku. Příčina nehody je v šetření Policie ČR.


autor Lukáš Vejvar
Oddělení ZPP Kladno

-miw-

Sdílet