Neděle 7. července 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči ošetřili zraněnou řidičku a likvidovali následky nehody u Rajnochovic na Kroměřížsku

Jednotka profesionálních hasičů z Bystřice pod Hostýnem byla na místo dopravní nehody dvou osobních vozidel u Rajnochovic na Kroměřížsku vyslána na základě žádosti Policie ČR v 15:43 hodin. K čelnímu střetu osobních vozidel zn. Škoda a zn. Renault došlo u jednoho z mostků na komunikaci z lokality Na Trojáku směrem na obec Rajnochovice.

V osobním vozidle zn. Škoda cestovaly celkem čtyři osoby. Zraněna byla pouze řidička vozidla, které hasiči poskytli předlékařskou pomoc, kdy jí také zafixovali krční páteř pomocí krčního límce. Ostatní spolucestující vyvázli z nehody bez zranění stejně jako dvě osoby z druhého vozidla.

Zraněnou řidičku si následně do své péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby, která ji transportovala k dalšímu ošetření do nemocnice.

Hasiči zajistili místo nehody, provedli nezbytná protipožární opatření a likvidovali menší únik provozních kapalin. Po zadokumentování nehody policisty ještě uklidili zledovatělý povrch vozovky od střepů a částí karosérii a odtlačili nabouraná vozidla mimo komunikaci.

por. Bc. Libor Netopil
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje
Sdílet