Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič traktoru narazil do protijedoucího osobního vozu

Dopravní nehoda traktoru a osobního vozu na ulici Liberecká v Jablonci nad Nisou byla ohlášena na operační středisko HZS Libereckého kraje dnes v 9:29 hodin. Na místo nehody byla vyslána jednotka profesionálních hasičů z Jablonce nad Nisou, která nalezla vozidla zn. Ford Fusion a traktor,

Dopravní nehoda traktoru a osobního vozu na ulici Liberecká v Jablonci nad Nisou byla ohlášena na operační středisko HZS Libereckého kraje dnes v 9:29 hodin. Na místo nehody byla vyslána jednotka profesionálních hasičů z Jablonce nad Nisou, která nalezla vozidla zn. Ford Fusion a traktor, které se střetly na komunikaci nedaleko výtopny. Odhozený vůz zn. Ford Fusion ještě narazil do zaparkovaného vozu zn. Škoda Favorit, který poškodil.

Podle výpovědi svědků události se řidič traktoru nedostatečně věnoval řízení a vjel do protisměru, kde se střetl s osobním vozem.

Oba řidiči utrpěli zranění a v době příjezdu hasičů byli již v péči záchranářů zdravotnické služby. V osobním voze zn. Ford Fusion našli hasiči opuštěného psa, kterého strážníci městské policie odvezli do útulku. Z traktoru unikalo větší množství oleje a dalších provozních náplní, které jednotka zasypala sorbentem. Hasiči předali v půl jedenácté místo nehody policistům a vrátili se na stanici.

por. Mgr. Iva Michalíčková
tisková mluvčí
HZS Libereckého kraje

-miw-

Sdílet