Pátek 27. září 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Video: pět zraněných osob při čelním střetu dvou vozidel

Dne 30. ledna v 11:18 hodin byla na tísňovou linku Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje ohlášena vážná dopravní nehoda dvou osobních vozidel mezi obcemi Třebusice a Slatina na Kladensku. Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Kladno s jedním zásahovým automobilem.

Po příjezdu hasičů na místo události v 11:30 hodin bylo zjištěno, že se jedná o čelní střet dvou osobních vozidel. Při nehodě bylo pět osob zraněno. Všechny osoby byly vyproštěny před příjezdem hasičů. V jednom z vozidel cestovalo i malé dítě. Tomu se naštěstí nic nestalo.

Hasiči společně se zdravotníky poskytli zraněným osobám první pomoc a pomohli osoby naložit do vozidel záchranné služby. Jedna z osob byla s těžkým zraněním transportována leteckou záchrannou službou do pražské nemocnice.

Hasiči na obou vozidlech provedli protipožární opatření a ve 12:35 hodin se vrátili zpět na základnu. Příčina nehody je v šetření Policie ČR.




Lukáš Vejvar
Oddělení ZPP Kladno
HZS Středočeského kraje


-swo-

Sdílet