Úterý 8. října 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Čelní střet dvou osobních vozidel u Jablonce nad Nisou si vyžádal čtyři zraněné

V pátek 10. března se stala na silnici I. třídy č. 65 v křižovatce se silnicí I. třídy č. 35 ve směru na Jablonec dopravní nehoda, kde se čelně střetla Fabie se Superbem.

K dopravní nehodě, která si vyžádala čtyři zranění, vyjížděli dopravní policisté v pátek krátce před sedmou hodinou ranní. Nehoda se stala na silnici I. třídy č. 65 v křižovatce se silnicí I. třídy č. 35.

Řidička osobního vozidla Škoda Fabia sjížděla ze silnice I. třídy č. 35 ve směru od Liberce a na křižovatce s hlavní silnicí nedala přednost vozidlu Škoda Superb, které jelo ve směru od Jablonce nad Nisou vozidlu. Došlo tak k čelnímu střetu obou vozidel. Nehoda si vyžádala zranění obou řidičů a jejich spolujezdců na předních sedadlech.

Řidičku převezlo z místa nehody vozidlo zdravotnické záchranné služby do Krajské nemocnice v Liberci, kde je hospitalizována.

Řidiče z vozidla Superb a další dva spolujezdce převezla Zdravotnická záchranná služba do jablonecké nemocnice, kde byli taktéž hospitalizováni. Na vozidlech byla předběžně vyčíslena škoda ve výši 210 tisíc korun.

Policisté již v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti a nehodou se nadále zabývají.

por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
Policie ČR
Sdílet