Sobota 19. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pomoc hasičů po další dopravní nehodě u Hulína

Dne 18. 2. 2009 v 07:12 hod. byli hasiči informováni o dopravní nehodě u Hulína. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na hlavním silničním tahu I/55 došlo k dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Š Octávia a Š Fabia.

Dne 18. 2. 2009 v 07:12 hod. byli hasiči informováni o dopravní nehodě u Hulína.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Kroměříže s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na hlavním silničním tahu I/55 došlo k dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Š Octávia a Š Fabia.

Velmi podobná dopravní nehoda, jako včera večer u Hulína, si však dnes nevyžádala tak tragické následky.

Podle předběžných informací dostala řidička prvního vozu smyk na namrzlé vozovce, přejela do protisměru, kde se bokem střetla s čelem protijedoucího vozu. Řidiči obou vozů utrpěli zranění.

Na místo postupně dorazily všechny základní složky integrovaného záchranného systému. Hasiči místo nehody zajistili proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Zdravotníci si do své péče převzali oba řidiče a odvezli je do nemocnice k vyšetření.

Doprava na hlavním tahu byla omezena a řízena hlídkou policie. Vyproštění vraků vozů si zajistili majitelé aut. Místo si převzala policie k šetření.


mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje


-miw-

Sdílet