Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vyzkoušeli jsme rolltop batoh FLASH Molle Cobra značky reHOSE, ručně ho vyrábí bývalý hasič z Českých Budějovic

Originální ručně šitý batoh FLASH Molle Cobra jsme v redakci podrobili dvouměsíčnímu testování. Pod značkou reHOSE ho v několika barevných variantách vyrábí Martin Kubeš, bývalý profesionální hasič. 5 % ze zisku věnuje Nadaci policistů a hasičů.

Batoh je ušit z voděodolného materiálu Cordura 1000D a Cordura 500D černé barvy a – v našem případě – červené podšívky. Je osazen kvalitním kováním a špičkovou sponou AustriAlpin Cobra. Kvalita zpracování zaručuje odolnost pro každodenní nošení.

Rolltop systém zavírání je výhodný v tom, že pokud přenášíte málo věci, horní část srolujete a batoh tak zabírá méně místa. Inspirací byly lodní pytle.

Batoh má polstrování ramenních popruhů a zadní strany pěnou EVA. Je vybaven dvěma předními kapsami a kapsou na obou bocích vnější strany. Na přední část batohu lze přidat další příslušenství, například další přídavnou kapsu.

My jsme měli k dispozici také obal na notebook nebo dokumenty, který lze jednoduše vložit a připevnit do vnitřního prostoru.

Líbilo se nám pohodlné ucho pro snadné přenášení v ruce a nastavitelný odnímatelný hrudní popruh.

Rozměry jsou ideální pro běžné používání a vnitřní prostor je dostatečně přístupný právě díky rolltop systému. Batoh má rozměry 65 × 30 × 15 centimetrů, objem je přibližně 20 litrů.

FLASH Molle Cobra – rolltop batoh – můžete zakoupit v několika barevných kombinacích za 4.690 korun přímo na stránkách výrobce.

Batoh je ručně vyráběn až na základě Vaší objednávky.

Všechny výrobky reHOSE jsou ručně vyráběny v České republice. Komponenty a materiály použité při výrobě pocházejí od výrobců z ČR nebo EU.

Cena je vyšší, ale odpovídá ručnímu, velmi kvalitnímu zpracování. Každý kus je tak originálem. Do batohu může Martin Kubeš při výrobě zakomponovat určitý prvek nebo batoh částečně pozměnit dle vašeho přání.

Martin Kubeš

Jako hasič technik CHTS pracoval na směně B u HZS Jihočeského kraje v Českém Krumlově. I přes to, že je to již mnoho let co HZS opustil, hasičina je pro něho stále srdeční záležitostí.

Pod značkou reHOSE vyrábí originální batohy, tašky, opasky a doplňky nejen z použitých hasičských hadic.

K výrobě používá jen prvotřídní materiály a komponenty. Může tak nabízet originální výrobky s vysokou kvalitou. 5 % z ceny každého výrobku z hadice daruje na konto Nadace policistů a hasičů.

Sdílet