Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Mezi obcemi Chrastavice a Radonice vlétl alergikovi do auta hmyz, lekl se a naboural

Dne 16. května 2017 v 12:40 hodin došlo na silnici II. třídy č. 183 mezi obcemi Chrastavice a Radonice k dopravní nehodě. Jednadvacetiletý řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Roomster jel od Chrastavic na Radonice.

Podle jeho vyjádření mu při jízdě do auta vlétl hmyz, na který je alergický. Lekl se, přejel do protisměru za levou krajnici mimo komunikaci, kde narazil do dřevěného sloupku elektrického ohradníku a vozidlo se převrátilo přes střechu zpátky na kola.

Hasiči z Domažlic museli z havarovaného vozidla vyprostit zraněnou osobu. Předali ji ZZS k ošetření a následně ji pomohli transportovat do sanitky.

Druhou zraněnou osobu nebylo potřeba vyprostit, obě je odvezla ZZS do nemocnice. Po příjezdu odtahové služby hasiči pomohli nepojízdné vozidlo naložit a očistili silnici.

Pavla Jakoubková, tisková mluvčí HZS Plzeňského kraje

Při dopravní nehody utrpěl řidič i jeho čtyřiašedesátiletá spolujedoucí lehké zranění, se kterými byli převezeni do nemocnice v Domažlicích.

Dechová zkouška u řidiče byla provedena s výsledkem negativním. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 150 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

por. Mgr. Dagmar Brožová
Policie ČR
Sdílet