Neděle 20. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dvě vážnější nehody na Svitavsku

Dne 11. dubna v 11.46 hodin zasahovali svitavští hasiči u dopravní nehody, která se stala ve Svitavách-Lačnově, na silnici I/35 u čerpací stanice Slovnaft. Další nehoda se stala ve 20.51 hodin, hasičii z Moravské Třebové vyjížděli k dopravní nehodě, která se stala v obci Kunčina.

Dne 11. dubna v 11.46 hodin zasahovali svitavští hasiči u dopravní nehody, která se stala ve Svitavách-Lačnově, na silnici I/35 u čerpací stanice Slovnaft. Střetla se zde dvě osobní vozidla. Hasiči pomohli zdravotnické záchranné službě se zraněnými osobami do sanitních vozů. Na místo byl přivolán vrtulník, který transportoval jednu zraněnou osobu do nemocnice. Hasiči dále provedli odstranění následků nehody z prostoru křižovatky a vrátili se zpět na základnu.

Ve 20.51 hodin vyjížděli hasiči z Moravské Třebové k dopravní nehodě, která se stala v obci Kunčina. Jednalo se o náraz vozidla do mostku. Při nehodě došlo ke zranění pěti osob, z toho dvě osoby utrpěly středně těžká zranění. Hasiči vyčkali do chvíle, kdy byla nehoda zadokumentována policisty a poté vyprostili havarované vozidlo. Odstraňování následků nehody trvalo až do 22.43 hodin.

por. Vendula Horáková

tisková mluvčí HZS Pardubického kraje

-kaw-

Sdílet