Neděle 13. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Střet motocyklu a osobního automobilu

U nehody motocyklu a osobního automobilu, která se stala v sobotu, 25.4. 2009 u obce Lety, zasahovali profesionální hasiči HZS Středočeského kraje ze stanice Řevnice, záchranná služba Trans Hospital a dopravní policie.

U nehody motocyklu a osobního automobilu, která se stala v sobotu, 25.4. 2009 u obce Lety, zasahovali profesionální hasiči ze stanice Řevnice, záchranná služba Trans Hospital a dopravní policie.

Sobotní dopravní nehoda motocyklu a osobního vozu se stala u obce Lety na Praze západ. Posádka ZZS Trans Hospital Řevnice převezla motocyklistu se středně těžkým zraněním do jedné z pražských nemocnic. Přivolaní hasiči provedli na místě protipožární opatření a likvidaci uniklých provozních náplní. U události zasahovala dále také policie ČR.

V neděli v odpoledních hodinách byl u obce Mořina nalezen na silnici cyklista v bezvědomí. Do příjezdu ZZS Trans Hospital prováděli svědci na místě resuscitaci za přítomnosti náhodně projíždějícího lékaře. Po příjezdu pokračovala posádka záchranné služby v oživování, což se bohužel nepodařilo a tak musel lékař konstatovat smrt. Její příčinu objasní až nařízená pitva. Další okolnosti případu šetří policie.


Info a foto: ZZS Trans Hospital


-wap-

Sdílet