Neděle 13. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

VIDEO: Zásah hasičů u požáru lesní hrabanky na Rakovnicku

V pondělí 27. dubna ve 14:10 hodin byl na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášen požár lesní hrabanky mezi obcemi Hostokryje a Senomaty na Rakovnicku. Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Rakovník s jednou cisternou a posilové jednotky dobrovolných hasičů z Lubné a Hvozdu se dvěma cisternami.

V pondělí 27. dubna ve 14:10 hodin byl na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášen požár lesní hrabanky mezi obcemi Hostokryje a Senomaty na Rakovnicku.

Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Rakovník s jednou cisternou a posilové jednotky dobrovolných hasičů z Lubné a Hvozdu se dvěma cisternami.

Po příjezdu hasičů na místo události bylo zjištěno, že se jedná o požár lesní hrabanky o rozměrech 50×50m. Na likvidaci požáru byly nasazeny celkem tři útočné proudy. Zásahová jednotka hasičů dostala požár v 15:07 hodin pod kontrolu. Konečná likvidace požáru nastala v 16:47 hodin. Při požáru nevznikla žádná škoda.

Lukáš Vejvar
Oddělení ZPP Kladno



-swo-

Sdílet