Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda na silnici vedoucí z Třebechovic pod Orebem do Týniště nad Orlicí si vyžádala vážně zraněné

Vážná dopravní nehoda, při které se střetlo osobní motorové vozidlo s nákladním vozem, se stala dne 7. října 2017 krátce před 19. hodinou na silnici 1/11 vedoucí z Třebechovic pod Orebem do Týniště nad Orlicí.

Ačkoliv je prověřování nehody na úplném začátku a policisté ještě musejí prověřit všechny poznatky, tak ale na základě prvotních informací z místa činu třiadvacetiletá řidička vozidla Audi pravděpodobně nezvládla předjížděcí manévr, zavadila zadní částí svého vozu o předjížděné vozidlo Renault, které se následkem tohoto kontaktu dostalo do protisměru zrovna v okamžiku, kdy zde projížděl kamion.

Následky tohoto střetu jsou velmi vážné – devětapadesátiletý řidič osobního vozidla Renault byl s vážnými zraněními transportován do nemocnice a jeho jednapadesátiletá spolucestující byla také s dosud blíže nespecifikovanými, spíše však lehčími poraněními převezena na lékařské vyšetření.

Ve vozidle s nimi ještě jela mladistvá osoba, která také utrpěla zranění. Řidička předjíždějícího vozidla neutrpěla žádná zranění a taktéž řidič kamionu nebyl zraněn.

U žádné z testovaných osob nebyl orientační dechovou zkouškou zjištěn alkohol v krvi. Pozemní komunikace byla po několik hodin uzavřena a vozidla byla policisty odkláněna na objízdnou trasu.

por. PhDr. Ondřej Moravčík
Policie ČR
Sdílet