Středa 2. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Na dálnici havaroval přívěs s koňmi

Dne 16. května 2009 odpoledne došlo na 77,5 km dálnice D11 ve směru na Hradec Králové k dopravní nehodě osobního vozidla Nissan s přívěsem, převážejícím koně. Osobní vozidlo skončilo na střeše, přívěs s koňmi na boku v odstavném pruhu.

Dne 16. května 2009 odpoledne došlo na 77,5 km dálnice D11 ve směru na Hradec Králové k dopravní nehodě osobního vozidla Nissan s přívěsem, převážejícím koně. Osobní vozidlo skončilo na střeše, přívěs s koňmi na boku v odstavném pruhu.

Na místo ve 13:43 hodin vyjeli profesionální hasiči z Hradce Králové a dobrovolní hasiči z Chlumce nad Cidlinou. Dva koně byli v době příjezdu hasičů mimo převrácený přívěs a pohybovali se u dálnice. Utrpěli odřeniny a následně byli převezeni ke kontrole k veterináři. Nikdo další nebyl zraněn. Hasiči pomohli se zajištěním a uvázáním koní mimo dálnici. Osobní vozidlo převrátili zpět na kola a i s přívěsem jej odtáhli mimo vozovku. Dálnice byla ve směru na Hradec Králové více jak dvě hodiny uzavřena. Příčiny nehody šetří Policie ČR.


Foto: centrální požární stanice Hradec Králové

Info: por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje

-wap-

Sdílet