Středa 2. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Hradci Králové uzavřel HZS dohodu s MP

Dnes byla v Hradci Králové uzavřena dohoda v rámci integrovaného záchranného systému o plánované pomoci na vyžádání mezi Hasičským záchranným sborem Královéhradeckého kraje a Městskou policií Hradec Králové.

Dnes 20. května 2009 byla v Hradci Králové v budově Krajského ředitelství Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje uzavřena „Dohoda o plánované pomoci na vyžádání“ mezi Hasičským záchranným sborem Královéhradeckého kraje a Statutárním městem Hradec Králové zastoupeném ředitelem Městské policie Hradec Králové Ing. Miroslavem Hlouškem.

Dohoda upravuje zásady spolupráce mezi Hasičským záchranným sborem a Městskou policií a poskytování plánované pomoci na vyžádání při záchranných a likvidačních pracích v rámci integrovaného záchranného systému. Součástí dohody je spolupráce při přípravě a organizování cvičení složek integrovaného záchranného systému, která budou zaměřena na činnosti, které vycházejí z působnosti Hasičského záchranného sboru a Městské policie. Nedílnou součástí dohody je i přehled spojení na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru, Městskou policii a přehled prostředků Městské policie, které jsou k dispozici při řešení mimořádných událostí.

Poslední foto:

  • zleva stojící – zástupce ředitele Městské policie HK Pavel Bokůvka
  • sedící – ředitel Městské policie HK Ing. Miroslav Hloušek
  • sedící – ředitel HZS Královéhradeckého kraje plk. Ing. František Mencl
  • stojící – náměstek ředitele HZS Královéhradeckého kraje plk. Mgr. Roman Solnička

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradec­kého kraje

-miw-

Sdílet