Sobota 12. října 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Vážná dopravní nehoda u obce Petříkov

V brzkých ranních hodinách 28. 5. 2009 vyjížděla jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Říčany s technikou CAS15 MB a RZA Opel Campo na dopravní nehodu jednoho osobního automobilu u obce Petříkov. Po příjezdu na místo bylo provedeným průzkumem bylo zjištěno, že v osobním vozidle jsou 2 zaklíněné osoby ve vážném stavu.

V brzkých ranních hodinách 28. 5. 2009 vyjížděla jednotka HZS Středočeského kraje ze stanice Říčany s technikou CAS15 MB a RZA Opel Campo na dopravní nehodu jednoho osobního automobilu u obce Petříkov. Po příjezdu na místo bylo provedeným průzkumem bylo zjištěno, že v osobním vozidle jsou 2 zaklíněné osoby ve vážném stavu.

Jednotka provedla jejich vyproštění pomocí hydraulického nářadí a dále spolupracovala s ZZS na zajištění zraněných. Jedna osoba svým zraněním podlehla, druhá byla ve vážném stavu převezena vrtulníkem LZS do nemocnice a třetí osoba byla v šoku odvezena ZZS do nemocnice. Jednotka provedla ve spolupráci s policií převrácení vozu na kola a zajistila protipožární opatření.




foto: nstržm. BcA Matěj Mlčoch



-swo-

Sdílet