Sobota 12. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hořící automobil, vyšetřovatelé nevyloučili možný úmysl neznámého pachatele

Dne 28. 6. 2009 ve 23:39 hod. byli hasiči informováni o požáru osobního auta u Mysločovic. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozem, kterou posílily jednotky sboru dobrovolných hasičů z Mysločovic.

Dne 28. 6. 2009 ve 23:39 hod. byli hasiči informováni o požáru osobního auta u Mysločovic. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozem, kterou posílily jednotky sboru dobrovolných hasičů z Mysločovic. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že v obci Mysločovice došlo k rozsáhlému požáru odstaveného osobního auta zn. Peugeot 406.

Už při příjezdu hasičů byla zadní část vozu zcela v plamenech. Hasiči bleskově rozvinuli vysokotlaké vodní vedení a požár postupně lokalizovali a uhasili. Zásahem se jim podařilo zabránit rozšíření plamenů na celý vůz a uchránit tak alespoň některé jeho části. Při požáru a zásahu nebyl nikdo zraněn.

Po příjezdu vyšetřovatele hasičů ze Zlína bylo místo požáru předběžně ohledáno. Vyšetřovatelé se vrátili zpět na místo požáru ráno a pokračovali v šetření. Požár zničil značnou část vozu a majiteli způsobil škodu za 100.000 Kč. Pro nevyloučený úmysl neznámé osoby je případ nadále ve společném šetření hasičů a policie.


Info: mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc.
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje


-wap-

Sdílet