Sobota 12. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Rozsáhý požár celodřevěné chaty v Malenovicích

Dne 4. 7. 2009 v 18:18 hod. byli hasiči informováni o požáru chatky v Malenovicích. Na místo vyjely dvě jednotky profesionálních hasičů ze Zlína a Otrokovic, které posílila jednotka hasičů z povolání města Zlín a jednotka sboru dobrovolných hasičů z Malenovic.

Dne 4. 7. 2009 v 18:18 hod. byli hasiči informováni o požáru chatky v Malenovicích.

Na místo vyjely dvě jednotky profesionálních hasičů ze Zlína a Otrokovic, které posílila jednotka hasičů z povolání města Zlín a jednotka sboru dobrovolných hasičů z Malenovic. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k rozsáhlému požáru celodřevěné chaty.

Už při příjezdu hasičů byl vidět rozsáhlý požár, který byl v posledním stádiu dohořívání. Kompletně zasažený objekt byl už zhroucený. Hasiči postupně rozvinuli vodní vedení a požár uhasili před jeho rozšířením na blízký les. Při zásahu nebyl nikdo zraněn.

Po příjezdu vyšetřovatele hasičů bylo místo požáru ohledáno. Objekt určený k demolici byl požárem v minulosti zasažen už několikrát. Způsobená škoda nebyla pro potřeby hasičů vyčíslena. Naposled zde hasiči zasahovali dne 3. 9. 2008. O události jsme informovali – zde.

mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc.
tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

-kow-

Sdílet