Úterý 17. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Další střet osobáku s motorkou

Tentokrát v okrese Cheb, 31.července, po 18.hodině. Na cestě mezi Mariánskými Lázněmi a obcí Skláře u odbočky na Karlovy Vary došlo opět k dopravní nehodě osobního vozu a motocyklu. Při nehodě osobního auta Ford Mondeo a motorky Kawasiki došlo k lehkému zranění motorkáře, kterého odvezla zdravotnická záchranná služba k ošetření do nemocnice. Čtyři osoby, které cestovaly v osobním voze, vyvázly bez zranění.

Tentokrát v okrese Cheb, 31.července, po 18.hodině. Na cestě mezi Mariánskými Lázněmi a obcí Skláře u odbočky na Karlovy Vary došlo opět k dopravní nehodě osobního vozu a motocyklu.

Při nehodě osobního auta Ford Mondeo a motorky Kawasiki došlo k lehkému zranění motorkáře, kterého odvezla zdravotnická záchranná služba k ošetření do nemocnice. Čtyři osoby, které cestovaly v osobním voze, vyvázly bez zranění.

U události zasahovali profesionální hasiči z Mariánských Lázní, kteří se postarali o protipožární zabezpečení havarovaných vozů, posypání uniklých provozních kapalin sorbentem a úklid po dopravní nehodě.

V tomto týdnu už je to druhá událost se stejným scénářem.

Příčiny nehody šetří policie.

prap. Mgr. Alena Ryvolová
tisková mluvčí
HZS Karlovarského kraje


-swo-

Sdílet