Úterý 17. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda v Pozorce u Karlových Varů

Víkend začal pro záchranáře dopravní nehodou dvou osobních vozidel v obci Pozorka u Karlových Varů, která se stala v sobotu 1.srpna po 6. hodině ráno. V obou autech značky VW Golf jeli pouze řidiči. Jednoho odvezla zdravotnická záchranná služba do nemocnice v Karlových Varech. Pro druhého však byl povolán vrtulník a s těžkým zraněním byl převezen do Plzně.

Víkend začal pro záchranáře dopravní nehodou dvou osobních vozidel v obci Pozorka u Karlových Varů, která se stala v sobotu 1.srpna po 6. hodině ráno.

V obou autech značky VW Golf jeli pouze řidiči. Jednoho odvezla zdravotnická záchranná služba do nemocnice v Karlových Varech. Pro druhého však byl povolán vrtulník a s těžkým zraněním byl převezen do Plzně.

K události byli povoláni dobrovolní hasiči z Pozorky, kteří se postarali o protipožární zabezpečení havarovaných vozů, posypání uniklých provozních kapalin sorbentem a úklid po dopravní nehodě. Jejich kolegové, dobrovolní hasiči z Nejdku, zase asistovali při přistávání vrtulníku a pomáhali doktorům při naložení zraněné osoby.

Příčiny nehody šetří policie.

prap. Mgr. Alena Ryvolová
tisková mluvčí
HZS Karlovarského kraje


-swo-

Sdílet