Pátek 27. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V nemocnici v Klatovech hořelo, pacient z psychiatrického oddělení utekl

Policisté na obvodním oddělení v Klatovech přijali oznámení v neděli 1. července 2018 ve 20.32 hodin, že v nemocnici došlo k požáru pokoje v lůžkové části oddělení. Na pokoji byl hospitalizován osmadvacetiletý muž z obce u Ústí nad Orlicí.

Na místo vyjeli hasiči a policisté a dnes dále pokračují v šetření na místě, kde zjišťují příčinu požáru i zda se jedná o nedbalost či úmyslné zavinění.

Muž, který byl hospitalizován na psychiatrickém oddělení utekl a pohybuje se na neznámém místě, může být nebezpečný pro sebe i osoby ve svém okolí. Policisté po muži pátrají.

Policie žádá občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, pohybu či výskytu pohřešovaného muže, aby neprodleně podali zprávu Policii ČR na telefon číslo 158 nebo osobně na policejní služebnu.

03.07.2018

V úterý 3. července tohoto roku policisté v Liberci přijali od občana oznámení dvacet minut po půlnoci, že u objektu v ulici České Mládeže se pohybuje neznámý muž. Policistům občan uvedl, že ve sdělovacích prostředcích viděl relaci, kde pátráme po pohřešovaném muži, který utekl z nemocnice a tento je mu velmi podobný.

Policisté vyjeli na místo a zde zjistili muže, který neměl u sebe doklady totožnosti a skutečně se jednalo o muže vedeném v celostátním pátrání. Muž byl zajištěn a převezen do psychiatrické léčebny a pátrání po něm bylo zrušeno.

nprap. Ladmanová Dana
Policie ČR
Sdílet