Pátek 11. října 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

VIDEO: Vyproštění těžce zraněného řidiče

Po příjezdu na místo události ve 20:28 hodin byla provedeným průzkumem zjištěna vážná dopravní nehoda nákladního a dodávkového vozidla značky Ford Tranzit. Uvnitř dodávky byl těžce zraněn a zaklíněn řidič.

Dopravní nehoda dodávky a nákladního vozidla byla na tísňovou linku HZS Středočeského kraje ohlášena v pondělí 17. srpna 2009 ve 20:20 hodin na rychlostní komunikaci 1/7 u čerpací stanice Shell ve směru na Louny.

Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Slaný s jedním zásahovým automobilem.

Po příjezdu na místo události ve 20:28 hodin byla provedeným průzkumem zjištěna vážná dopravní nehoda nákladního a dodávkového vozidla značky Ford Tranzit. Uvnitř dodávky byl těžce zraněn a zaklíněn řidič. Záchranáři muže stabilizovali a hasiči pomocí hydraulické vyprošťovací soupravy řidiče vyprostili.

Po vyproštění byla těžce zraněná osoba transportována posádkou záchranné služby do slánské nemocnice. Hasiči provedli protipožární opatření na obou vozidlech. Rychlostní komunikace byla přes dvě hodiny uzavřena.

Foto a video: por. Bc. Tomáš Nocar

Lukáš Vejvar
Oddělení ZPP Kladno
HZS Středočeského kra­je

-miw-

Sdílet