Pátek 11. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dopravní nehoda na Tišnovsku: auto v příkopu a tři zranění

Tři lidé byli dnes zraněni při dopravní nehodě dvou vozidel na silnici u obce Jamné na Tišnovsku v okrese Brno-venkov. Na silnici č. 377 mezi obcemi Železné a Jamné se střetlo vozidlo Škoda 120 s dodávkou Renault Kango. Při nehodě byli zraněni tři lidé, dodávka po střetu skončila převrácená na pravý bok mimo vozovku v příkopu na kraji koryta potoka. Nehoda byla ohlášena v 11.24 hodin, krajské operační a informační středisko HZS na místo vyslalo jednotku profesionálních hasičů ze stanice v Tišnově.

Tři lidé byli dnes zraněni při dopravní nehodě dvou vozidel na silnici u obce Jamné na Tišnovsku v okrese Brno-venkov.

Ilustrační foto

Na silnici č. 377 mezi obcemi Železné a Jamné se střetlo vozidlo Škoda 120 s dodávkou Renault Kango. Při nehodě byli zraněni tři lidé, dodávka po střetu skončila převrácená na pravý bok mimo vozovku v příkopu na kraji koryta potoka. Nehoda byla ohlášena v 11.24 hodin, krajské operační a informační středisko HZS na místo vyslalo jednotku profesionálních hasičů ze stanice v Tišnově.

Při příjezdu hasičů byl zraněný 32letý řidič dodávky Renault mimo vozidlo. Ve škodovce zůstali zaklíněni dva lidé. Ze zdemolovaného vozidla hasiči pomocí hydraulických nůžek a rozpínáku vyprostili vážně zraněného 74letého řidiče a jeho 60letou spolujezdkyni. Zraněným hasiči poskytli předlékařskou pomoc a předali je do péče zdravotníků.

Na vozidlech hasiči udělali protipožární opatření a odpojili baterie. Únik provozních kapalin z převrácené dodávky do potoka zjištěn nebyl. Po vyšetření a zadokumentování nehody dopravními policisty hasiči pomocí automobilového jeřábu dodávku vyprostili z příkopu a škodovku navijákem odtáhli na kraj vozovky. Povrch komunikace uklidili od střepů a úlomků.


Ilustrační foto



por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí
HZS Jihomoravského kraje


-swo-

Sdílet