Pátek 11. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tři nehody, z toho jedna na přejezdu

Hasiči Jihomoravského kraje dnes zasahovali u nehody na železničním přejezdu v Mutěnicích na Hodonínsku, kde se střetl vlak s dodávkovým vozidlem. Jeden člověk byl zraněn

Hasiči Jihomoravského kraje dnes zasahovali u nehody na železničním přejezdu v Mutěnicích na Hodonínsku, kde se střetl vlak s dodávkovým vozidlem. Jeden člověk byl zraněn. Nehoda byla ohlášena v 6.09 hodin, na místo vyjela jednotka hasičů ze stanice v Hodoníně a břeclavská jednotka hasičů Správy železniční dopravní cesty. Zraněný byl při příjezdu hasičů v péči zdravotníků.

Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření a odpojili baterii. Po vyšetření nehody dodávku pomocí lana a navijáku vyprostili.

Na Sídliště osvobození ve Vyškově-Dědicích hasiči vyjížděli k odstranění následků nehody dvou vozidel. Při nehodě, ohlášené v 6.39 hodin, havarovala vozidla Opel Corsa a Alfa Romeo, jeden člověk byl zraněn. Hasiči udělali na autech protipožární opatření, odpojili baterie a sorbentem zasypali uniklé provozní kapaliny. Auta odstranili mimo vozovku a povrch komunikace uklidili.

Bez zranění se obešla nehoda tří vozidel na silnici u obce Telnice na Brněnsku. Jednotka hasičů ze stanice v Židlochovicích k ní vyjížděla krátce po půl desáté dopoledne. Hasiči udělali na autech protipožární opatření, odpojili baterie, sorbentem zlikvidovali skvrnu vytékajících provozních kapalin a auta odtáhli mimo komunikaci.

Ilustrační foto: sxc.hu.

Ilustrační foto.

por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí
HZS Jihomoravského kra­je

-miw-

Sdílet