Pátek 4. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidička narazila do betonového propustku na Jindřichohradecku, tři osoby byly zraněny

Dne 2. prosince 2018 kolem 18:50 hodin došlo k vážné dopravní nehodě na Jindřichohradecku. Řidička narazila do betonového propustku.

Řidička osobního automobilu BMW 328, jedoucí po silnici č. II/103 ve směru z Č.Velenic na Halámky, pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy, když na přímém přehledném úseku silnice ve vzdálenosti nejméně 1,5 km před obcí Dvory nad Lužnicí dostala na mokrém, částečně zledovatělém povrchu vozovky smyk.

S vozidlem přejela do protisměru do levého silničního příkopu, kde narazila do betonového propustku. Řidička utrpěla pravděpodobně lehké zranění.

Spolujezdec na předním sedadle i spolucestující z pravého zadního sedadla utrpěli těžká poranění, když všichni tři byli převezeni vozidly ZZS Jč kraje na ošetření do nemocnice v Č. Budějovicích. Způsobená škoda na vozidle činí nejméně 50 000 korun.

Na místě dopravní nehody zasahovaly všechny složky IZS. Ze strany policie pak hlídka obvodního oddělení Suchdol nad Lužnící společně s dopravními policisty z J. Hradce, kteří po zadokumentování nehody na místě samém případ předali jindřichohradeckým kriminalistům, jenž se budou touto vážnou dopravní nehodou i nadále zabývat.

Alkohol byl u řidičky vyloučen dechovou zkouškou. Mladá žena, řidička, je podezřelá z přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.

por. Mgr. Bc. Hana Millerová
Policie ČR
Sdílet