Neděle 6. října 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Mezi obcemi Mýto a Holoubkov došlo k čelnímu střetu dvou osobních vozidel

Dne 3. ledna 2019 pár minut po 22. hodině vyjížděli dopravní policisté k nehodě, ke které došlo na silnici č. II/605 mezi obcemi Mýto a Holoubkov. Šestačtyřicetiletá řidička ve vozidle tovární značky Renault Twingo jela ve směru jízdy na Holoubkov.

Řidička neměla s ohledem na povětrnostní podmínky vozidlo řádně očištěné, kdy měla na předním skle námrazu, ta ji bránila ve výhledu z vozidla. Při projíždění pravotočivé zatáčky vyjela mimo svůj jízdní pruh do protisměru, kde se vozidlo čelně střetlo s protijedoucím vozidlem tovární značky Volkswagen Sharan.

Při čelním střetu došlo k dosud blíže nespecifikovaným zraněním řidičky a spolujezdkyně (38 let) z vozidla Twingo, z druhého vozidla utrpěla poranění rovněž spolujezdkyně (18 let).

Při dopravní nehodě vznikla škoda na vozidlech, která byla předběžně odhadnuta na celkovou částku 100 000 korun. Dechová zkouška na alkohol byla provedena oběma řidičům s negativními výsledky Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna.

por. Hana Kroftová, DiS.
Policie ČR
Sdílet