Čtvrtek 10. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Během několika vteřin škoda 2 miliony korun

Dopravní nehoda luxusního osobního automobilu tov. značky Maserati dokáže ubrat na hodnotě vozidla až 3 miliony korun. O tom se přesvědčil majitel vozidla v pondělí 12. října 2009 na silnici R1/7 u obce Buštěhrad. Středočeští hasiči ze stanice Kladno společně se zdravotnickou záchrannou službou a Policií ČR vyjížděli na ohlášenou dopravní nehodu jednoho osobního automobilu na rychlostní silnici R 1/7 Chomutov – Praha u obce Buštěhrad v pondělí 12. října 2009 v 09:14 hodin.

Dopravní nehoda luxusního osobního automobilu tov. značky Maserati dokáže ubrat na hodnotě vozidla až 3 miliony korun. O tom se přesvědčil majitel vozidla v pondělí 12. října 2009 na silnici R1/7 u obce Buštěhrad.

Středočeští hasiči ze stanice Kladno společně se zdravotnickou záchrannou službou a Policií ČR vyjížděli na ohlášenou dopravní nehodu jednoho osobního automobilu na rychlostní silnici R 1/7 Chomutov – Praha u obce Buštěhrad v pondělí 12. října 2009 v 09:14 hodin.

Po příjezdu na místo události bylo průzkumem zjištěno, že řidič osobního automobilu Maserati Quatroporte sjel ze silnice, kde narazil do stromu a betonové zdi. Z vozidla vylezl sám a přivolal si pomoc. Posádka ZZS ze Slaného muže převezla k ošetření do nemocnice.

Hasiči provedli protipožární opatření a zajištění místa. Následně bylo vozidlo předáno pracovníkům servisu a Policii ČR a jednotka se vrátila zpět na základnu.

Dle sdělení pracovníků servisu Maserati byla pořizovací cena vozu cca 3,5 milionu korun a po nehodě ze z něho běhěm několika vteřin stal „vrak" za cca 1,5 milionu korun.

Foto: nprap. Jiří Pospíšil
vyšetřovatel požárů, Kladno

mjr. Libor Pospíšil
vedoucí oddělení zjišťování příčin vzniku požárů



-swo–

Sdílet