Čtvrtek 10. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Majitel už mohl pouze zavolat hasiče

Dne 4. 11. 2009 v 03:34 hod. byli hasiči informováni o požáru osobního auta ve Štípě. Požár odstaveného osobního auta vzbudil nad ránem jeho majitele, který proti rozsáhlým plamenům už nemohl nijak účinně zasáhnout. Přivolat stačil pouze hasiče.

Dne 4. 11. 2009 v 03:34 hod. byli hasiči informováni o požáru osobního auta ve Štípě.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k rozsáhlému požáru odstaveného osobního auta zn. Š Felicia combi.

Požár odstaveného osobního auta vzbudil nad ránem jeho majitele, který proti rozsáhlým plamenům už nemohl nijak účinně zasáhnout. Přivolat stačil pouze hasiče.

Už při příjezdu jednotky profesionálů byla celá přední část vozu v plamenech. Hasiči se zásahem snažili zabránit dalšímu rozšíření požáru a zničení celého auta. Při požáru a zásahu nebyl nikdo zraněn.

Po příjezdu vyšetřovatele hasičů ze Zlína bylo místo požáru ohledáno. Vozidlo bylo odstaveno na komunikaci před rodinným domem majitele. Požár poškodil celou přední část vozu a způsobil škodu za asi 60.000 Kč. Příčina vzniku požáru je nadále v šetření.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje

-miw-

Sdílet