Čtvrtek 10. října 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tři nehody ve Zlínském kraji

Jednotky HZS Zlínkého kraje zasahovaly dne 24. 11. 2009 u tří dopravních nehod. Všechny se naštěstí obešly bez vážnějších zranění.

Jednotky HZS Zlínkého kraje zasahovaly dne 24. 11. 2009 u tří dopravních nehod. Všechny se naštěstí obešly bez vážnějších zranění.

Jednotka profesionálních hasičů z kroměřížské stanice vyjela k nahlášené dopravní nehodě osobního automobilu. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že se jedná o osobní automobil převrácený na boku v příkopu. V blízkosti vozu se nikdo nenacházel. Hasiči provedli odpojení akumulátoru a další opatření proti vzniku požáru a úniku provozních kapalin. V průběhu zásahu se na místo dostavil řidič vozidla.

Další nehoda se stala v obci Liptál na Vsetínsku. Jednotka HZS ZLK PS Vsetín vyjela na dopravní nehodu 1 osobního automobilu, které narazilo do sloupu veřejného osvětlení. Jednotka zajistila automobil proti případnému požáru a provedla ůklid vozovky. Zraněná osoba byla na místě ošetřena ZZS.

U menší nehody zasahovali hasiči ve Zlíně, v ulici Machová. Jednotka HZS Zlínského karje ze stanice Otrokovice vyjela k dopravní nehodě 2 osobních automobilů s jednou zraněnou osobou. Hasiči provedli protipožární zabezpečenívozidel a úklid komunikace. Zraněná osoba byla odvezena ZZS do nemocnice k dalšímu ošetření.


Info: HZS Zlínského kraje

-kaw- 

Sdílet