Neděle 7. července 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Mezi obcemi Hluboká a Loučim došlo k nehodě osobního vozidla, řidička byla lehce zraněna

K dopravní nehodě na silnici I. třídy č. 22 mezi obcemi Hluboká a Loučim došlo dne 29. dubna 2019 v 23:55 hodin.

Šestadvacetiletá řidička osobního automobilu Mitsubishi jedoucí ve směru od obce Hluboká na obec Loučim nepřizpůsobila rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla, stavebnímu a dopravně technickému stavu pozemní komunikace, povětrnostním podmínkám a jiným okolnostem, které je možné předvídat.

Při projíždění pravotočivé zatáčky dostala na mokrém povrchu komunikace s vozidlem smyk, vjela na pravý okraj komunikace, následně vpravo mimo komunikaci, odkud poté vyjela zpět na pozemní komunikaci a s vozidlem havarovala v levém silničním příkopu.

Po nárazu do stěny silničního příkopu se vozidlo převrátilo na střechu. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění řidičky, byla z místa dopravní nehody odvezena k ošetření do Klatovské nemocnice, kde byla po ošetření hospitalizována.

Požití alkoholu před jízdou bylo u řidičky vyloučeno provedenou dechovou zkouškou. Škoda na vozidle byla vyčíslena na 40 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

por. Mgr. Dagmar Brožová
Policie ČR
Sdílet