Čtvrtek 4. července 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

HZS Libereckého kraje připravil ve spolupráci s Nadací policistů a hasičů kalendář na rok 2020

Příslušníci HZS Libereckého kraje z operačního a informačního střediska a stanice Liberec připravili ve spolupráci s Nadací policistů a hasičů nástěnný Nadační kalendář pro rok 2020 v limitované edici 500 ks.

Kalendář lze ještě osobně získat ve dnech 4. – 5. 10. 2019 na MČR jednotek SDH obcí ve vyprošťování v Olomouci na stánku HZS Libereckého kraje.

Minimální hodnota příspěvku (daru) pro získání Nadačního kalendáře činí 290 Kč. Výtěžek bude věnován Nadaci policistů a hasičů. Tímto způsobem chceme finančně pomoci Nadaci policistů a hasičů v jejich záslužné činnosti.

Cílem je pomoci zlepšit životní podmínky dětem policistů a hasičů, kteří zemřeli při výkonu služby nebo v přímé souvislosti s ní a také policistům a hasičům těžce tělesně postiženým následkem zranění, utrpěného v přímé souvislosti s výkonem služby.

Dále je možno kalendář získat na Krajském operačním a informačním středisku HZS Libereckého kraje po předchozí telefonické dohodě na tel. čísle – 723 101 815, popř. e-mailové adrese – novotnamichaela@seznam.cz.

por. Bc. Lucie Hložková
tisková mluvčí
HZS Libereckého kraje
Sdílet