Středa 3. července 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

8. Hasičský ples SDH Semily I. ve znamení tance a magie

Již 8. Hasičský ples, který pořádá každoročně SDH Semily I., mohla veřejnost navštívit v sobotu 23. ledna 2010 v KC Golf v Semilech. Letošní obohacen o řadu kulturních a společenských vstupů.

Již 8. Hasičský ples, který pořádá každoročně SDH Semily I., mohla veřejnost navštívit v sobotu 23. ledna 2010 v KC Golf v Semilech. Letošní obohacen o řadu kulturních a společenských vstupů.

Hudební produkci na hlavním sále zajistil CAROLINE BAND a ve vinárně hrál DJ FILIO. Kulturní vstupy zahájil taneční pár Jan Onder (vítěz 3. ročníku StarDance) se svou partnerkou Lucií Hunčárovou. Další taneční kreaci předvedla břišní tanečnice NASHITA. Módní přehlídka semilské firmy VH krejčovství kreativně doplnila firma MIM zlatnictví, která modelky vyzdobila šperky.

Vystoupila i známá osobnost magie fakýr BEN GHAN, který je znám svým světovým rekordem z roku 2004, kdy se v Jaroměři nechal na 10 dnů pohřbít bez jídla i pití. V závěrečném vstupu vystoupila kouzelnice a semilská rodačka Veronika. Součástí plesu pochopitelně byla i velmi bohatá tombola, v které se sešlo na 750 hodnotných cen a k tomu 1 hlavní, kterou bylo akumulátorové hasicí auto, plně funkční, stříkající, blikající i houkající. Sponzorsky tuto cenu věnovala firma Nábytek Chaos ze Semil.

Tradiční součástí plesu je i sbírka na pomoc sbírkového fondu Pomozte dětem – Kuře a pochopitelně i s jejím maskotem. Na plese sešlo cca 500 hostů a dalších organizátorů a účinkujících. Příjemně vyzdobené prostory KC Golf, dobrá nálada a příjemně prožitý sobotní večer byl tím nejlepším, co organizátoři celého plesu mohli udělat a hosté plesu jim i toto nemálokrát vyjádřili při odchodu a musíme přiznat, že nám to lichotí. Vždyť to byl taky hlavní účel celého plesu, který není jen o tanci, ale o kultuře a společenském životě Semil.

Všem návštěvníkům, hostům sponzorům a prostě celé semilské za tuto podporu děkujeme a již se těšíme na rok následující, kdy sbor oslaví krásné kulaté výročí 140 let od založení.

Za SDH Semily I. Ladislav Bruckner
zástupce starosty SDH Semily I.

-miw-

Sdílet