Středa 9. října 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Ve zdemolovaném vozidle zemřel řidič

Řidič vozidla Renault Kango dnes ráno na Břeclavsku nepřežil srážku s popelářským vozidlem Liaz. Nehoda se stala na přehledném úseku silnice č. 421 z Velkých Pavlovic do Bořetic. Pick up Renault Kango se po čelní srážce od popelářského vozu odrazil.

Řidič vozidla Renault Kango dnes ráno na Břeclavsku nepřežil srážku s popelářským vozidlem Liaz.

Nehoda se stala na přehledném úseku silnice č. 421 z Velkých Pavlovic do Bořetic. Pick up Renault Kango se po čelní srážce od popelářského vozu odrazil. Ve zdemolované kabině zůstal zaklíněný smrtelně zraněný řidič. Při střetu vozidel se zranil také spolujezdec z popelářského vozu. Zdravotníci muže ošetřili na místě. Havárie byla ohlášena v 6.36 hodin, na místě zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice v Hustopečích a dobrovolná jednotka z Velkých Pavlovic.

Z vraku vozidla Renault Kango hasiči pomocí hydraulického nářadí vyprostili tělo řidiče. Místo nehody hasiči zajistili, na obou vozidlech udělali protipožární opatření a sorbentem na vozovce zasypali drobný únik provozních kapalin. Po vyšetření a zadokumentování nehody hasiči havarované auto pomohli naložit k odtahu a vozovku uklidili od střepů a úlomků.

Ilustrační foto - skutečnosti, uvedené na snímku, nemusejí ani vzdáleně připomínat skutečnost

por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí HZS Jihomoravského kraje 

-kow-

Sdílet