Středa 9. října 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při nehodě bylo zraněno šest lidí

Šest lidí bylo dnes zraněno při dopravní nehodě dvou vozidel na silnici u Šlapanic v okrese Brno-venkov. Na silnici č. 430 z Brna do Rousínova se u odbočky na Šlapanice srazila vozidla Škoda Forman a Škoda Octavia.

Šest lidí bylo dnes zraněno při dopravní nehodě dvou vozidel na silnici u Šlapanic v okrese Brno-venkov.

Na silnici č. 430 z Brna do Rousínova se u odbočky na Šlapanice srazila vozidla Škoda Forman a Škoda Octavia. Vozidlo Škoda Octavia po střetu skončilo v příkopu. Ve vozidle Škoda Forman bylo zraněno pět lidí – 34letý řidič a spolujezdci ve věku 24, 31, 40 a 48 let. Zraněna byla také 34letá řidička Škody Octavia.

Nehoda byla ohlášena v 7.01 hodin, na místě zasahovala jednotka hasičů ze stanice v Brně-Slatině a při jejím příjezdu byli všichni zranění mimo vozidla v péči zdravotníků.Ti je odvezli do nemocnice. Hasiči zajistili místo nehody, na obou autech udělali protipožární opatření, odpojili baterie a sorbentem zasypali uniklé provozní kapaliny. I když byla nehoda ohlášena jako srážka s požárem, žádné příznaky hoření aut hasiči nezjistili.

Po vyšetření a zadokumentování nehody policisty hasiči vrak vozidla Škoda Forman odtlačili na kraj komunikace. Vozovku částečně očistili od použitého sorbentu a střepů z vozidel. K úklidu komunikace zavolali také silničáře.

Ilustrační foto - skutečnosti, uvedené na snímku, nemusejí ani vzdáleně připomínat skutečnost

por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí HZS Jihomoravského kraje 

-kow-

Sdílet