Úterý 8. října 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič narazil do stromu a převrátil BMW X6 na střechu

Profesionální hasiči ze stanice Semily našli na silnici č. 292 osobní vůz zn. BMW X6 převrácený na střechu. Vůz, který nárazem přerazil strom u silnice, zasahoval částečně do obou jízdních pruhů a vytékaly z něho provozní kapaliny.

Ve středu 24. března 2010 v 15:06 hodin přijalo operační středisko HZS Libereckého kraje ohlášení dopravní nehody osobního vozu v místní části Slap na území obce Chuchelna. Profesionální hasiči ze stanice Semily našli na silnici č. 292 osobní vůz zn. BMW X6 převrácený na střechu.

Vůz, který nárazem přerazil strom u silnice, zasahoval částečně do obou jízdních pruhů a vytékaly z něho provozní kapaliny. Řidič vozu utrpěl při nehodě zranění a byl ošetřen na místě záchranáři zdravotnické služby.

Hasiči povolali za stanice Semily automobilový jeřáb, s jehož pomocí otočili havarovaný vůz zpět na kola. Poté vůz zabezpečili proti vzniku požáru a zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem. V době manipulace s vozem byla v místě nehody zcela zastavena doprava. Krátce před 16. hodinou byl provoz na komunikaci obnoven. Poté bylo místo nehody předáno k šetření dopravní policii.

por. Mgr. Iva Michalíčková
tisková mluvčí
HZS Libereckého kraje

-miw- 

Sdílet